Collectie: Bonen voor stempel

Stempel of French Press, zoals we allemaal kennen uit het midden van de jaren 80, in de bekende Bodum glazen kan met het rooster erin, is wat mij betreft een van de beste manieren om koffie te zetten. Het hele ‘ritueel’ van het zetten van de koffie, de geur van de bonen, het geluid als het water de bonen raakt en de prachtige bruine tinten in de pot waar de koffie in verandert, is een prachtig onderdeel van de hele ervaring, en een weekend routine die ik graag doe.

Je kunt de koffie in een plunjerpot zetten zoals je wilt, maar er is een absoluut groot verschil in de manier waarop je het doet, afhankelijk van hoeveel zuur je in je koffie wilt.

En hånd hælder kaffe fra en glaskaraffel i et krus på et bord. Bordet er prydet med kaffebønner, to krus, to flødekander med skeer, en krukke og en klud. I baggrunden ses vinduer med naturligt lys, der filtrerer igennem.

Bonen voor stempel

FAQ

Hvordan smager kaffe fra Brasilien?

Brasilien er verdens største kaffeproducent og har været det i over langt over 100 år.
De står for godt 35% af verdens samlede kaffeproduktion, hvoraf 80% er arabica bønner.

Brasiliansk kaffe er kendt for sin lave syrlighed og sødmefulde smag med noter af chokolade, nødder og karamel.

Hvilken kaffe skal jeg vælge til espresso, filter eller stempel?

Du skal altid læse om kaffen her på siden, så du har best mulig grundlag for dit valg. På alle kaffebønnernes produktsider er der anbefalinger om brug, men alle bønner kan bruges til hvad du vil. Det kommer helt an på dine præferencer og din smag

Hvad er holdbarheden på kværnet kaffe?

Vi anbefaler at du bruger din kaffe, hvis den er kværnet, indenfor de første 2-3 måneder, da den aftaler i smag og styrke over tid.

Hvordan skal jeg opbevare min kaffe?

Bedst er at bruge den pose kaffen kom i, hold den lukket og helt tæt, med den "zip-lock" der er på vores poser. Sørg for at kaffen ligger et sted uden direkte sol og høje temperaturere.