Kollektion: Koldbryg udstyr
Koldbrygning eller ICED Coffee, kært barn har mange navne. Denne "stilart" vinder mere og mere ind på os og specielt i den tiltagende hede om sommeren. Koldbryg er en forfriskende lækker læskedrik, som er lettere at lave end du tænker. Når du brygger koldbryg, får du næsten ingen bitterstoffer i dit kaffe. Det er fløjlsblød kaffe og læskende velvære.
-
Hario, Cold Brew Coffee Filter-in Bottle
Forhandler:Normalpris 259,00 krNormalprisStykpris / pr.
FAQ
Hvordan laver jeg coldbrew?
Der er mange metoder til dette, men fælles for alle er at du skal have meget grov kværnet kaffe liggende i koldt vand over længere tid. Her er min opskrift på iskaffe eller ICED Coffee/Coldbrew
Hvor mange kaffesorter findes der?
Det er udfordrende at angive det præcise antal kaffesorter, men der anslås at være omkring 60 forskellige sorter, herunder nogle af de mest kendte som Bourbon, Typica, Geisha, Caturra, Catuai, Maragogype, Mundo Novo, Pacamara, Ruiru11, SL28 og SL34. Disse sorter tilhører både arabica- og robusta-arterne.
Hvilken kaffe skal jeg vælge?
Der er mange muligheder, når det kommer til valg af kaffe. Klik på hver enkelt drik for at læse mere om dem.
- Sort kaffe: Filterkaffe, ristretto, espresso, café creme eller americano.
- Kaffe med en smule mælk eller mælkeskum: Espresso macchiato eller cortado.
- Kaffe med mælk: Caffè latte, cappuccino, café au lait, flat white eller latte macchiato.
- Kold kaffe: Iced latte.
- Kaffe med chokolade: Mochaccino.
Hvor tit rister I kaffe?
Vi rister flere gange om ugen, for at kaffen kan være så frisk som muligt til vores kunder.
Hvad er holdbarheden på kværnet kaffe?
Vi anbefaler at du bruger din kaffe, hvis den er kværnet, indenfor de første 2-3 måneder, da den aftaler i smag og styrke over tid.
Hvordan skal jeg opbevare min kaffe?
Bedst er at bruge den pose kaffen kom i, hold den lukket og helt tæt, med den "zip-lock" der er på vores poser. Sørg for at kaffen ligger et sted uden direkte sol og høje temperaturere.