Kollektion: Single Serve
Single-serve kaffe findes i mange forskellige former, men de har alle samme formål: at gøre det nemt for forbrugeren at brygge en kop kaffe uden behov for at male bønner. En populær variant er kaffeposer, som indeholder præ-malede kaffebønner i en lille pose, der bruges direkte til brygning.
Du kan se hvordan du bruger Single Serve her.

Single Serve
FAQ
Hvordan laver jeg Single Serve kaffe?
- Åben posen og tag single serve filtret ud af emballagen.
- Åben filteret ved at rive toppen af hvor der står "OPEN" og fold det ud over din kop.
- Hæld 94°c varmt vand i filteret, men kun 50 g. til at starte med.
- Lad nu kaffen “bloome” I 30-40 sek. og hæld så langsomt og over flere gange, mer vand i.
- Du skal bruge imellem 100 g. og 130 g. vand i filteret, alt efter hvor kraftig en kaffe smag du ønsker.
- Nyd din dejlige kaffe.
Hvad er Single Serve kaffe?
Single-serve kaffe findes i mange forskellige former, men de har alle samme formål: at gøre det nemt for forbrugeren at brygge en kop kaffe uden behov for at male bønner. En populær variant er kaffeposer, som indeholder præ-malede kaffebønner i en lille pose, der bruges direkte til brygning.
Hvilken kaffe til pour over?
Til pour-over bryggemetoden anvendes medium kværnet kaffe, dette er vigtigst af alt. Hvilken kaffe type du vælger er helt op til dig og din smag. Jeg vil dog anbefale en lysere ristning, da du får en renere smag uden for meget bitterhed.
Hvordan laver man Pour Over kaffe?
Den enkleste metode er med en Hario v60 kaffetragt og dertilhørende filter. Du skal bruge 10g. fint malet filterkaffe og ca. 180g vand. Det er vigtigt med malingsgraden da en for grov kværning resulterer i at kaffen løber for hurtigt igennem og en for fin, at der opstår "prop" i kaffebrygningen og der kommer en bitter smag med i kaffen. Vandet skal være mellem 92 og 96 grader ved brygning.
Hvordan laver DU kaffen?
-
Bønner til French Press
Stempelkanden, også kendt som French Press, er en klassisk kaffebrygningsmetode, der har...
-
Kaffebønner til filter, stempel, Aeropress og Chemex
Uanset om du foretrækker Pour Over, drip eller filterkaffe, er disse bryggemetoder...
-
Bønner til Espresso
Oplev den dybe og fyldige smag af EverBean espressobønner, nøje udvalgt og...